Isporuka se vrši samo na teritoriji Republike Bosne i Hercegovine.

Preuzimanje pošiljke

Kada ste podtvrdili porudžbinu, u najkraćem roku kontaktiraćemo Vas telefonom, radi potvrde porudžbine i provjere vaših podataka.

Rok isporuke je 24h do 48h (dva radna dana). Dostava na kućnu adresu  je besplatana za sve narudžbine.

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom X-Express koja isporuku vrši na teritoriji Bosne i Hercegovine. Radno vrijeme kurirske službe je svakog radnog dana od 8h do 17h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite, pozivom na broj +387 (053) 433 818 +387 (065) 522 980 ili putem email-a kumaldoo@gmail.com. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cijena isporuke

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine je besplatna.

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Prevedi »