O nama

Preduzeće Kumal d.o.o. je društvo sa ograničenom odgovornošću čije je primarna djelatnost proizvodnja izduvnih sistema za širok spektar vozila.

Veliki broj proizvoda

Imamo veliki broj proizvoda u ponudi, za većinu marki automobila

26 godina postojanja

Preduzeće Kumal d.o.o. je društvo sa ograničenom odgovornošću čije je primarna djelatnost proizvodnja izduvnih sistema za širok spektar vozila. Preduzeće je započelo poslovanje kao distributer auto-dijelova 1996. godine.

Odgovornost prema kupcima

Osećamo veliku odgovornost prema našim kupcima, i trudimo se da uvek izađemo u susret

Brza isporuka

Trudimo se da što pre isporučimo željeni proizvod našim kupcima

Naš cilj

Od 2004. godine naše preduzeće je imalo tedenciju i cilj da se širi i pokreće sopstvenu proizvodnju izduvnih sistema. U početku su se proizvodili izduvni sistemi za samo tri marke automobila: Audi, Volkswagen i Opel, da bi narednih godina Kumal prateći potrebe tržišta širio svoj proizvodni program i u prosjeku na svakih tri mjeseca izbacivao na trzište nove tipove izduvnih sistema. Kumal doo je trenutno jedini proizvođač izduvnih sistema u BIH.

U početku, distributivna mreža se svodila samo na servise izduvnih sistema u cijeloj BIH, da bi potom počelo sklapanje ugovora sa velikim autokućama i prodavnicama auto dijelova. Kumal uz ove ugovore nudi i garancije na svoje proizvode od 18 mjeseci. Dugoročno, plan preduzeća je i širenje na tržište Evropske unije. Glavne sirovine u proizvodnji izduvnih sistema su aluminizirani lim i aluminizirane cevi, kojih nema na trzištu BIH pa se ove sirovine nabavaljaju od dobavljača iz Evropske unije.

Kumal doo, ne samo što ima mrežu izduvnih sistema i prodaju auto dijelova, već nudi i usluge servisiranja vašeg automobila, od velikog servisa do zamjene pneumatika. 

o-nam
Naša adresa je Svetog Save 96, Teslić, BIH

Naš tim

Naš tim uvijek je tu da vam pruži podršku i odgovori na sva vaša pitanja, bez obzira da li se tiču procesa kupovine putem našeg web shop-a ili usluga koje pružamo. Bez obzira da li trebate savjet o proizvodima, pomoć oko postupka kupovine ili želite saznati više o našim uslugama, naš tim stručnjaka uvijek je na raspolaganju da vam pomogne i pruži podršku koja vam je potrebna.

Naša galerija proizvoda

Pogledajte našu ponudu izduvnih sistema

Veliki izbor izduvnih sistema za sve marke automobila

Prevedi »